Кога ќе си купиш слушалки од Шутка

Некако звукот не е баш таков како што очекуваше.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.