Кога ќе ти влезе гуштер дома, а ти живееш во некоја егзотична земја

И гуштерите повеќе не се она што беа 🙂.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!