Кога ќе видиш дека девојка ти снима глупи видеа за социјалните мрежи

Едноставно не можеше да се воздржи…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.