Кога ќе видиш јака женска од другата страна на улицата

Вакви работи се случувале, се случуваат и ќе им се случуваат на мажите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.