Кога ќе заборавиш да си ги испиеш лековите

Секој на свој начин си ја покажува дијагнозата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!