Кога ќе закачиш една шарска и два џоинта во кафана

Видеото е од едни поубави времиња, да нема забуни, па која била кафаната, па каде било, па зошто не се почитувале протоколи.

Автор: Кучеецот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.