Кога Кинезите целосно ќе се интегрираат во Македонија

Да ги прашаат сигурно ги знаат и сите пцовки.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.