Кога комшијата ќе види дека си си купил нов автомобил и ќе пукне од љубомора

Немоќен да стори било што друго, тој доби идеја да го оштети автомобилот со камен. Камерата сними сѐ, па сега ќе го јаде и срамот и ќе си плати за тоа што го направи.