Кога комшиската кавга ќе премине во тепачка, но со цревата за наводнување на тревата

Комшијата има многу посилен млаз од комшивката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.