Кога конечно ќе дојде моментот крпата да падне на подот

Моментот кој секој маж го чека со нетрпение и го памети цел живот. А ова не се заборава лесно!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.