Кога кошаркарите ќе се кладат на точен резултат, и тоа сите, од двете екипи!

Ова е забрзана снимка од крајот на натпреварот помеѓу Тула Арсенал и Ставропол Динамо, од руското првенство, кој се одржа на 7 декември. И присутните во салата забележаа, а и од километар се гледа дека кошаркарите нешто местат. Погледнете како изгледа тоа.