Кога лисицата ќе мрдне со опашката…

На волкот веднаш му светнаа очите и ќе се искршеше од брзање :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.