Кога мајката ќе види како нејзиниот син паѓа

Жената веднаш скокна и најде начин како да му ги оттргне мислите од болката, а малиот прилично болно падна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.