Кога Мајка Природа ќе реши да биде креативна резултатите се секогаш интересни

Замислете природата да е луда научничка во лабораториски мантил со огромни очила, која се буди среде ноќ и вели: „Имам идеја!“ и веднаш ја претвара во реалност. Понекогаш се чини дека еволуцијата почнува да добива идеи и можеме само да се запрашаме што следно крие во ракавот.

Да погледнеме некои примери за тоа што се случува кога природата ќе има „луди идеи“.

„Оваа мачка што живее на паркингот пред мојата канцеларија има вишок прсти“.

„Имам 7 осмици (вкупно 35 заби) “.

„Најдов гулаб со голем пердув што му излегува од главата“.

„Мојата мачка е црна, но одоздола е бела“.

„Најдов детелина од 7 листови“.

„Карираната шепа на мојата мачка“.

„Огромно вилински коњче слета на мене“.

Цвет со 2 глави

„Сум видел јазли на дрвјата порано, но ова е смешно“.

„Сите прсти ми се чудни … Дали сум Слендермен?