Кога мајка ти ќе ти каже да побрзаш а ти чекаш ред во супермаркет

Еве мамо, сега ќе чекам побрзо :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.