Кога младоженецот е автоеханичар, вака му изгледа првиот танц со невестата

Прво да ја поправи, па после ќе ја жени 🙂. Будала!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.