Кога многу ти се јаде, а на сите си им се пофалила дека си на диета

Некако имам чувство дека девојката за брзо време ќе отиде или сама на воздух надвор или сама до тоалет.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.