Кога на македонска свадба ќе ти пуштат нешто од Тина Тарнер

Секој Македонец знае дека оро може да се игра на секаква музика. Кој не верува нека гледа!

Автор: Александар Цеков

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.