Кога наместо на децата му обрнуваш внимание само на мобилниот, децата знаат и да го возвратат ударот

Како дете што знае да те опамети, никој не знае :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.