Кога не разбираш што е тоа срам, а ќе начекаш гага торта

Колку големо парче е доволно големо парче, кога е бесплатно?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.