Кога некој ќе те пушти на пешачки кај нас…

Културата на возење кај нас не е баш на завидно ниво, па рекацијата си е на место :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.