Кога некоја жена ќе каже не, тоа навистина значи не!

Обично мажите не сфаќаат и знаат да бидат многу нападни, но девојкава има лек и за тоа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!