Кога некогаш ќе се соочите со пречка во животот, сетете се на оваа девојка!

Во меѓувреме, додека се трансформираше надворешно, таа водеше и внатрешна нерамноправна битка со најподмолната болест на денешницата. Освен што успеа да со смени својот изглед и да се направи како манекенка, таа успеа да го победи и ракот.