Кога некој идиот ќе ти ја задева јаката женска

Неочекуван пресврт на настаните…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!