Кога некој ќе каже дека мажите „губат глава“ по жените мисли на нешто вакво

Да бидеме попрецизни во овој случај е врат, но братот е подготвен да ризикува сѐ за добар поглед.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.