Кога некој на улица во Русија ви нуди бесплатна пица, тоа не ќе да е на добро

Но, секогаш ќе се најдат наивни луѓе што ќе поверуваат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.