Кога некој пијан до толку ќе те навреди, што ќе прежалиш дури и една лименка пиво

Ве предупредуваме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!