Кога немаш буџет за огномет на Нова Година, а сепак сакаш да си дел од магијата

Одлично решение, кое пред сѐ внесува позитивно расположение во друштвото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.