Кога немате голем буџет за реновирање на домот, а снаодливоста ви е јака страна

Мајсторот се снашол како да не вдишува прашина цел ден и тоа на многу необичен и креативен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.