Кога новиот дечко ти е вистинско мажиште и не се плаши од твојата мачка

А мачето е пресреќно што си нашло нешто за грицкање во случај да огладне.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.