Кога оригиналната песна е закон, а каверот е 10 пати подобар од оригиналот… Деца, тројца браќа го пеат хитот на Maroon 5 – Girls Like You

Децата велат: „Ова видео им го посветуваме на двете најважни девојки во нашиот живот, нашата сестра и нашата мајка“.