Кога пакистанската полиција ќе рече да седите дома, подобро да ја слушате

Фраерите со мотор не ги слушале препораките, но полицајците не им напишаа казна, туку…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!