Кога песната многу ќе те погоди…

Изгледа го погодила точно во ‘рбетот, па останал неподвижен 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.