Кога плавуша ќе сфати, сфатено е! (виц)

Си прават муабет две плавуши:
– Цуци, знаеш што, Африка да ти била многу блиску ма!
– Од каде знаеш?
– Па кај мене на работа вработија еден црнец и доаѓа со точак на работа!