Кога поимот „апсурдна ситуација“ би бил видео

Дечкото е излезен на покривот и се однесува како лабаво градината да ја наводнува, додека пак пожарникарите „се степаа“ со цревото, нешто инат им води..

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!