Кога после година и пол, конечно ќе ни дозволат да правиме свадби

На толку време неиграње оро, од мерак и вака се игра. Само весело!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.