Кога работиш од дома и ќе заборавиш да ја исклучиш камерата

Обратете внимание на камерата на плавушата лево :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.