Кога ракијата не ти дава доволно сила, потребно ти е појако гориво

Пијаниот Бразилец на бензинската станица реши да премине на нешто појако и го направи тоа на екс.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!