Кога рестораните повторно ќе се отворат, тоа ќе изгледа вака!

Што ако владата го послуша апелот на претседателот Пендаровски, после празниците да започне со релаксирање на рестриктивните мерки?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.