Кога родителите не успеале Господ го чуваше ова мало девојче од трагична смрт

Ова е застрашувачкиот момент во кој мало девојче излегува од проорецот и се движи по работ на зграда во Плеа Параизо, Тенерифе.

Инцидентот го снимил некој од соседната зграда и идентитето на детето и мајката не се откриени иако откако била повикана полиција мајката тврдела дека се „туширала“ и го оставила детето само, само на неколку минути. За среќа детето има голем ангел чувар.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!