Кога сакаш да го префрлиш дома со моторот пијаниот другар, кој е дупло потежок од тебе

Одржувањето рамнотежа со нестабилни 150 килограми е вистински предизвик. На крај сѐ си дојде на место :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.