Кога се има желба, има и начин! Еве како да останете фит за време на карантинот

Автор: Мартин Гелев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.