Кога си ги згрешил и занаетот и државата: Да се родел некаде на друго место можеби ќе бил пејач, а во Македонија е само талентиран молер

Според изборот на песна се гледа дека развил и префинет вкус за музика. Браво мајсторе!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.