Кога си музичар, но не се потиш доволно

За се си има решение, нема пот, но има ластик на глава за држење на парите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.