Кога си пијан дури и велосипед не е безбеден начин на превоз за тебе и пријателот

Секакви опасности демнат на патот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.