Кога си пијан за се те бива, а еве го и доказот!

Старата не им се дава на младите пилиња. Ако треба знае и да затверка, но за среќа тоа не се случи во видеото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.