Кога си пијана, можеш да направиш сѐ, па дури и да пливаш на суво!

Пијаната плавуша ќе ви покаже како се прави тоа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.