Кога си плашлив во душа, а твоите родители не го сфаќаат тоа

Малиот сам си нашол техника како безбедно да се приземји од „опасната“ полукружна лизгалка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.