Кога си премногу пијан да си купиш јадење од сендвичара

Кој будала стави два пара скали на влезот и меѓу нив лизгалка?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.