Кога си слушаш радио во јавен градски превоз и ќе ти ја пуштат ептен најомилената песна

Дарвиновата теорија паѓа во вода кога ќе видиш вакви недоеволуирани примероци :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.